Fly For Charity

Kandidaat stellen

In principe kan iedere organisatie of groep die zich inzet voor zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot 17 jaar) zich kandidaat stellen voor onze "Fly For Charity". Met deze beperking dat wij een kleine club zijn en hierdoor genoodzaakt zijn om maar 1 organisatie per jaar uit te kiezen. Het maximum aantal kinderen dat wij momenteel op deze dag kunnen laten vliegen is 15. Wij hopen zelf als organisatie te groeien en op die manier in de toekomst meer kinderen de laten genieten van deze prachtige belevenis.

Denk je zelf als groep of organisatie in aanmerking te komen, stuur ons dan een motivatiemail, het aantal kinderen en hun leeftijd naar info@ebkh.be.


Voorwaarden: Aeroclub Keiheuvel vzw of haar piloten / medewerkers / vrijwilligers, zijn niet aansprakelijk voor enige materiële dan wel persoonlijke schade direct of indirect het gevolg van haar uitgevoerde activiteiten. Aeroclub Keiheuvel vzw treedt op als intermediair om kinderen te kunnen laten vliegen. Aeroclub Keiheuvel vzw is daarom niet aansprakelijk en/of verantwoordelijk voor de uitvoering van de vlucht of andere activiteiten verbonden aan de vlucht. De vervoerder (Pilot in Command) heeft het recht om, op grond van vliegveiligheid (veiligheid en integriteit van de passagiers, bemanningsleden, vliegend materieel en personen en/of objecten, zowel in de lucht als op de grond), passagiers te weigeren. Dit is een beslissing die door de vervoerder zal worden gemaakt; hierover is geen discussie mogelijk.