Fly-In

Algemene informatie

De Fly-In van De Koninklijke Aeroclub Keiheuvel is de jongste jaren uitgegroeid tot een aantrekkelijk spektakel waar jong en oud zijn hartje kan ophalen. De diverse vliegtuigen die ons vliegveld bezoeken, de rand animatie en ons gezellig terras zijn de moeite waard om te bezoeken.

Openingsuren

Het evenement is open voor het publiek op zaterdag 27 en zondag 28 juli tussen 10u en 18u.

Toegang

Toegang tot de Keiheuvel Fly-In is ook dit jaar weer geheel GRATIS.

Parking

Parkeergelegenheid voor de auto is voorzien op wandelafstand van het vliegveld. Deze parkings zijn open vanaf 10u op beide dagen.

Bezoekers die per fiets komen kunnen hun stalen ros gratis stallen vlak naast de hoofdingang van de Fly-In. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele beschadiging of diefstal. Gelieve dus zelf een goed slot te voorzien om diefstal te voorkomen.

Eten en drinken

Op het terrein zullen verschillende drank- en eetgelegenheden voorzien zijn.

Initiatievluchten

Wat is het grootste plezier dat je kan beleven op een luchtvaartevenement...? Zelf vliegen natuurlijk!

Grijp tijdens onze Fly-In je kans om Balen en omstreken eens van bovenaf te bekijken. Een initiatievlucht maken was nog nooit zo gemakkelijk. Je koopt ter plaatse een ticket en even later kan je plaatsnemen in één van onze vliegtuigen. Een luchtdoop met een helikopter is eveneens mogelijk. Elke dag kunnen er ook initiatievluchten gewonnen worden via onze tombola.

Overige

Veiligheid

Om alle bezoekers de kans te geven om de oldtimers, warbirds, en andere bijzondere vliegtuigen van dichtbij te bewonderen en fotograferen zijn de verschillende parkeerzones voor de bezoekende vliegtuigen vlak bij de wandelpaden geplaatst. Blijft u A.U.B. binnen deze wandelpaden en respecteer de hekken, deze zijn geplaatst voor uw eigen veiligheid.

Afval

Vergeet ook zeker niet dat het vliegveld gelegen is binnen een beschermd natuurgebied met een rijke fauna en flora, we vragen u dan ook dit zeker te respecteren. Gelieve GEEN AFVAL OF VUIL WEG TE WERPEN maar de geplaatste vuilniszakken te gebruiken. Weggeworpen afval vervuilt de natuur en zou onze bezoekende piloten rechtstreeks of onrechtstreeks in gevaar kunnen brengen.

Rookverbod

Het kan erg warm worden tijdens de zomerdagen. De zandgrond van de Kempen is dan heel droog. We vragen u met aandrang om niet te roken op het vliegplein! Langsheen de wandelzones bevinden zich grasvelden en struikgewas waar zelfs een kleine vonk een groot brandgevaar kan veroorzaken. Vermijd alle onnodige risico's waarmee u uzelf, uw kinderen en uw medemens in gevaar kan brengen!

Locatie

De Keiheuvel Fly-In vindt plaatst op het vliegveld van de Koninklijke Aeroclub Keiheuvel in Balen.

Aeroclub Keiheuvel vzw
17e Esc. Licht Vliegwezenlaan 8
2490 BALEN

T +32 475 31 72 21

info@ebkh.be