Pilot For One Day

Pilot For One Day 2021 

Zaterdag 4 en zondag 5 september

Voor diegenen die tot op heden hun vragen betreffende een privépilootopleiding onbeantwoord bleven, organiseert de motorafdeling van de Koninklijke Aeroclub Keiheuvel dit promo-weekend in september 2021. Wil jij weten of je zelf een vliegtuig kan besturen? Dan moet je hier snel bij zijn, het aantal plaatsen is beperkt!


Programma

09:45 – 10:15 Ontvangst met koffie en koffiekoeken in het leslokaal van Aeroclub Keiheuvel, 17e Esc. Licht Vliegwezenlaan 8, 2490 Balen.

10:15 – 12:00 Welkom, toelichting bij het verloop van de dag, voorstelling van de club. Infosessie over de privépilootopleiding volgens de geldende regelgeving, theoriesessie over hoe een vliegtuig vliegt en de besturing.

12:00 – 17:00 Individuele vlucht per deelnemer met een ervaren instructeur. In afwachting van uw vlucht kan u met enkele leden verdere informatie inwinnen over het clubvliegen, reilen en zeilen, de zweefafdeling e.d. bezoeken.

17:00 Debriefing, diploma-uitreiking, vraag en antwoord in het leslokaal en een gezellige afscheidsdrink.


Inschrijven

Ben je tenminste 16 jaar oud, verkeer je in een normale goede gezondheid, heb je geen strafblad en het recht tot sturen is je niet ontnomen. Dan kan u zich inschrijven voor deze vliegsessie.

Na ontvangst van het inschrijvingsrecht van 225€, krijgt u een bevestiging van uw inschrijving. Bij ongunstige weersomstandigheden zal de theoriesessie op de vermelde datum plaatsgrijpen, het vlieggedeelte wordt uitgesteld in coördinatie met u en de club.

Dit is een eenmalige promotie, dus wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Uw inschrijving wordt aanvaard nadat wij het bedrag van 225€ ontvangen hebben op rek. nr.  BE 15 4193 0610 3130 van KonACK, met vermelding: Pilot For One Day 2021. 

OPGELET: door de recente ontwikkelingen rond het Corona-virus kunnen we nog geen zekerheid bieden omtrent het organiseren van een P41D. Van zodra we meer info hebben delen we deze via de website en onze sociale media kanalen.Schrijf u nu in voor de editie van 2021: