Fly-In

Keiheuvel Fly-In 2021

Zaterdag 24 & zondag 25 juli 2021

Na een jaartje zonder Fly-In, zijn we verheugd jullie te kunnen melden dat ons jaarlijks evenement dit jaar wel kan plaatsvinden. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op onze club!

Koninklijke Aeroclub Keiheuvel opent vanaf 10u 's ochtends zijn deuren voor luchtvaartliefhebbers, buurtbewoners en sympathisanten om een kijkje te komen nemen op onze vliegclub. Gedurende de hele dag zullen vliegtuigen uit binnen- uit buitenland onze club bezoeken. Deze vliegtuigen zullen te bezichtigen zijn vanop de grond, maar ook in volle actie tijdens hun take-off, landing, en fly-by.

  • Oldtimer vliegtuigen
  • Hypermoderne sportvliegtuigen
  • Helikopters
  • Zweefvliegtuigen
  • Modelvliegtuigen
  • Oldtimer auto's

Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met diverse types vliegtuigen en te spreken met de piloten en eigenaars ervan. U kan de geparkeerde vliegtuigen van heel dichtbij bewonderen en naar hartelust foto's nemen.

Naast de talloze vliegtuigen die tentoongesteld worden op het terrein, zullen er kraampjes zijn waar u souvenirs kan kopen, vliegtuigsimulatoren waarin u ook zelf een vlucht kan maken, en wordt er drank-en eetgelegenheid voorzien.

Ook voor de kleinsten onder ons voorzien we de nodige afleiding. Zo zullen er enkele kermis-attracties voorzien worden, waaronder een springkasteel.

Zou u graag zelf leren vliegen? Begeef u naar de infostand van de Aeroclub Keiheuvel waar wij u een antwoord zullen bezorgen op al uw vragen. Indien u daarna niet meer kan wachten zetten wij u meteen in ons lestoestel en krijgt u uw eerste proef-vliegles met een van onze instructeurs.