top of page
20210723-_MG_2220 kopiëren.jpg

Fly In 2023

Datum zal later gecommuniceerd worden

Door onvoorziene omstandigheden zullen we geen Fly In kunnen organiseren in 2022. Volgend jaar zijn we er terug!

Ontdek onze club en geniet van de aanwezigheid van verschillende toestellen, zowel nieuwe als oldtimers. De Keiheuvel Fly In is een niet te missen evenement voor luchtvaartenthousiasten!

Koninklijke Aeroclub Keiheuvel opent vanaf 10u 's ochtends zijn deuren voor luchtvaartliefhebbers, buurtbewoners en sympathisanten om een kijkje te komen nemen op onze vliegclub. Gedurende de hele dag zullen vliegtuigen uit binnen- uit buitenland onze club bezoeken. Deze vliegtuigen zullen te bezichtigen zijn vanop de grond, maar ook in volle actie tijdens hun take-off, landing, en fly-by.

  • Oldtimer vliegtuigen

  • Hypermoderne sportvliegtuigen

  • Helikopters

  • Zweefvliegtuigen

  • Modelvliegtuigen

  • Oldtimer auto's

Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met diverse types vliegtuigen en te spreken met de piloten en eigenaars ervan. U kan de geparkeerde vliegtuigen van heel dichtbij bewonderen en naar hartelust foto's nemen.

Naast de talloze vliegtuigen die tentoongesteld worden op het terrein, zullen er kraampjes zijn waar u souvenirs kan kopen, vliegtuigsimulatoren waarin u ook zelf een vlucht kan maken, en wordt er drank-en eetgelegenheid voorzien.

Ook voor de kleinsten onder ons voorzien we de nodige afleiding. Zo zullen er enkele kermis-attracties voorzien worden, waaronder een springkasteel.

Zou u graag zelf leren vliegen? Begeef u naar de infostand van de Aeroclub Keiheuvel waar wij u een antwoord zullen bezorgen op al uw vragen. Indien u daarna niet meer kan wachten zetten wij u meteen in ons lestoestel en krijgt u uw eerste proef-vliegles met een van onze instructeurs.

bottom of page